Unicorn House se studiem v centru Atlanty

Tento unikátní dům blízko Atlanty se nachází v blízkosti Downtown, Kirkwood, East Atlanta v žádané čtvrti Parkview okresu Dekalb.

Dům má samostatné studio s vlastní ložnicí a koupelnou. Dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, který se může pochlubit zrekonstruovanou komerční kuchyní, velkou stíněnou zadní verandou, otevřeným půdorysem, velkorysými obývacími, jídelními a ložnicovými prostory.

Svérázné, okouzlující a přitom téměř pohádkové, protože každý pokoj vás upoutá jedinečným uměleckým dílem. K vytvoření tohoto mistrovského díla byly použity regenerované a recyklované materiály z historických budov z minulosti států Atlanta. Velký pozemek o velikosti jedné třetiny akru s korunami vzrostlých stromů, celoroční zelení a četnými hospodářskými budovami proměněnými k užívání. Je zde také funkční venkovní sprcha.

Světla a voda jsou instalovány na celém dvorku a v přístavcích, které zahrnují hospodu, barový stánek, grilovací stanici šéfkuchaře s dvoupatrovým grilem, místa pro nerušené povídání u krbu a navíc vyvýšené vraní hnízdo jedinečně umístěné na pozemku.

Toto umělecké dílo jako osobní domov nebo místo k podnikání jsme vám představili s laskavým souhlasem paní Brendy Thompson ze SpecialFinds.com

Jak se vám líbí Unicorn House z Atlanty?