Světelné panely, další prvek moderního designu, mohou vstoupit do hry právě ve spojení se schody. Schody osvětlené jemným, ale zároveň dostatečně intenzivním světlem vytvářejí iluzi lehkosti a vzdušnosti.

Zimní zahrada je ideálním řešením pro milovníky přírody

Zimní zahrada je jedním z ideálních řešení pro milovníky přírody a venkovních aktivit, kteří si chtějí prodloužit čas strávený na zahradě i v chladných měsících.

Přečtěte si více

Proč jsou krbová kamna a krby tak oblíbená?

Krbová kamna a krby jsou cenově výhodným zdrojem tepla a jsou ideální pro ty, kteří chtějí svému domovu dodat ráz. Krbová kamna jsou typem volně stojícího zdroje tepla na tuhá paliva, tedy nejčastěji dřevo zabudovaného přímo do zdi.

Přečtěte si více

Glamping - stylové chatičky uprostřed přírody

Glamour a camping daly dohromady slovo glamping, které definuje zážitky, kdy si užíváte krásy a přírody, aniž byste se vzdali pohodlí a luxusu.

Přečtěte si více

Jak zařídit pracovní stůl pro prvňáčky

Prázdniny jsou pomalu za námi a některé rodiče čeká příprava dětí na jejich první školní den. Vaši ratolest čeká po prázdninách nová etapa života, kdy zasedne do školních lavic.

Přečtěte si více

Zahrada v srpnu – co dělat, na co se připravit

Srpen je obecně považován za nejteplejší měsíc v roce, takže, co my zahradníci budeme dělat? Především sklízet a zalévat, ale v srpnu bychom hlavně neměli zapomínat na relax a odpočinek, který k létu neodmyslitelně patří.

Přečtěte si více

Rekreační chata nebo srub?

Výhodou těchto chat a srubu je také to, že jsou na krásných místech. Představím vám několik zajímavých srubových domů a chat, které můžou být nejen inspirací, ale takže impulzem jak najít perfektní chatu na perfektním místě pro váš útěk z města, kde letní denní teploty stoupají na 27 až 33 °C.

Přečtěte si více

Stavební povolení pro rekonstrukci koupelny

Kdy potřebujete stavební povolení k rekonstrukci? Ohledně stavebního povolení pro rekonstrukci koupelny můžou nastat nejasnosti. Na co se připravit? Kdy stačí jen ohlášení a co je třeba připravit si pro stavební povolení?

Přečtěte si více

Výjimečné koupelny, profesionální designeři

Už dávno jsou pryč doby, kdy koupelny byly pouze funkčními vnitřními prostory, které jako by postrádaly výrazný styl a majestátnost.

Přečtěte si více

Už vás nebaví zašlé spáry a opotřebované koupelnové vybavení?

Žádná koupelna nezůstane pořád nová a krásná, protože kvůli zvýšené vlhkosti se v koupelně množí plno různých bakterií. Pokud bydlíte v panelákovém bytě s umakartovým jádrem, pak si vaše koupelna žádá velkou rekonstrukci.

Přečtěte si více

Služba sledování změn údajů o nemovitostech

Služba lidově nazvaná hlídací pes, vás může ochránit před nechtěnou manipulací s vaší nemovitostí. Služba sledování změn údajů o nemovitostech.

Přečtěte si více

Unicorn House se studiem v centru Atlanty

Tento unikátní dům blízko Atlanty se nachází v blízkosti Downtown, Kirkwood, East Atlanta v žádané čtvrti Parkview okresu Dekalb.

Přečtěte si více

Balkon stojí za pozornost

balkon-stoji-za-pozornost Balkon dokazuje, že tento často přehlížený prostor stojí za pozornost. Bydlení v bytě nepřináší zrovna prostor jako je kůlna nebo bazén. Ale pokud váš byt disponuje balkonem, radujte se!

Přečtěte si více