Světelné panely, další prvek moderního designu, mohou vstoupit do hry právě ve spojení se schody. Schody osvětlené jemným, ale zároveň dostatečně intenzivním světlem vytvářejí iluzi lehkosti a vzdušnosti.

Romans-sur-Isère, malebné středověké město na jihu Francie, prochází fascinující proměnou

Uvnitř těchto ubytovacích zařízení, naleznete půvabné byty, které kombinují historický šarm s moderním komfortem. Představte si příjemný obývací pokoj, který vede po několika schodech do pohodlného ložnice. Kuchyňský kout a moderní sprchový kout dokreslují celý obraz. Tyto prostory jsou prostorné, vkusně zařízené a mnohdy lepší než řada hotelových pokojů – a to vše za zlomek ceny, pouhých 75 EUR za noc.

Přečtěte si více

Spolubydlení je jako moderní verze manželství

Podle statistik sedm z deseti mladých lidi do 30 let považuje spolubydlení za vhodný první krok k osamostatnění. Ale proč je to tak? Proč je tato forma bydlení tak atraktivní pro mladou generaci? Představte si, že jste mladý, životem plný energie a touhy po nezávislosti. První krok? Opustit hnízdo. A pak? Najít si místo, kde můžete začít psát svůj vlastní příběh.

Přečtěte si více

Futurismus odmítající tradici a objímající moderní dobu

Futuristé, jak se umělci tohoto směru nazývali, si nejenže oblíbili rychlost a rušno moderní doby, ale ještě více to hledali a dokonce se to snažili vyjádřit ve svých dílech. Jejich zájem o rychlost se projevoval ve zkratkovitosti a proměnlivosti básnického rytmu, což vedlo k tvorbě děl s jedinečnou dynamikou a energií.

Přečtěte si více

Terasa je považována za velmi významný prostor v domě

Terasa je často považována za velmi významný prostor v domě a není těžké pochopit proč. Tento venkovní prostor, naplňující propojení mezi domem a přírodou, umožňuje nám přímý kontakt se zahradou a nabízí nám možnost nadýchat se čerstvého vzduchu.

Přečtěte si více

Moderní jídelní kout v kuchyni

Navrhnout moderní jídelní kout v kuchyni může být náročný úkol, zejména pokud je prostor omezený. Existuje však mnoho způsobů, jak vytvořit funkční a stylový jídelní kout i v malých kuchyních.

Přečtěte si více

Červená kuchyně pro zážitek z vaření

Moderní kuchyňská linka v červené barvě je odvážnou a nápadnou designovou volbou, která může dodat teplo a živost každému domovu.

Přečtěte si více

Která možnost je lepší v současné situaci – žít v nájemním bydlení nebo ve vlastním domě?

V dnešní době se mnoho mladých lidí týká rozhodnutí, zda si pronajmout byt nebo dům, nebo si koupit vlastní nemovitost a splácet hypotéku. Každá z těchto možností má své klady a zápory, a v současné ekonomické situaci hrají finance klíčovou roli.

Přečtěte si více

Bydlení v podkroví: Jak využít tento výjimečný prostor a zařídit si ho originálně a prakticky

Bydlení v podkroví – loftu se mnohým může zdát jako netradiční volba, ale ve skutečnosti může nabídnout jedinečné a útulné bydlení.

Přečtěte si více

Jak vybrat tu správnou nemovitost?

10 otázek, které si musíte položit před koupí domu nebo bytu. Koupě nemovitosti je závažné rozhodnutí, které vyžaduje pečlivou úvahu a zvážení.

Přečtěte si více

Minimalismus v interiéru: 5 kroků, jak začít žít s méně věcmi a užít si více prostoru

Jste unaveni z neustálého pocitu přeplněnosti a zahlcení vlastního domova? Toužíte po prostornějším a klidnějším bydlení? Pokud ano, možná nastal čas přijmout minimalistický životní styl.

Přečtěte si více

Bydlení v kontejneru: Proč je to stále populárnější a jaké jsou jeho výhody?

V posledních letech roste obliba obytných kontejnerů neuvěřitelným tempem. Stále více lidí přitahuje jedinečný a inovativní koncept využití přepravních kontejnerů jako základu pro jejich domovy.

Přečtěte si více

Proměňte venkovní prostor svého rodinného domu

Už vás nebaví dívat se na svůj nudný a nezajímavý dvorek pokaždé, když vyjdete ven? Sníte o krásném a funkčním venkovním prostoru, kde můžete bavit hosty, odpočívat s rodinou a užívat si slunečních paprsků?

Přečtěte si více