Světelné panely, další prvek moderního designu, mohou vstoupit do hry právě ve spojení se schody. Schody osvětlené jemným, ale zároveň dostatečně intenzivním světlem vytvářejí iluzi lehkosti a vzdušnosti.

Schody a světelné panely

Schody v moderním domě, to je prvek, který často zůstává v pozadí a nedostává tolik pozornosti, jakou by si zasloužil.

Přečtěte si více

Modrý slimák

Modranka karpatská – vzácný, užitečný a chráněný indikátor čistého životního prostředí.

Přečtěte si více

Pokojová rostlina krokodýlí kapradina

Máte doma trochu nudu? Potřebuje váš interiér oživení, které bude nejen krásné, ale také praktické? Pak musíte poznat krokodýlí kapradinu. Tato divoce vypadající kráska je u nás na blogu jedničkou – a tady je důvod, proč si ji zamilujete i vy!

Přečtěte si více

Geometrie vládne modernímu designu interiérů

V dnešní době, kdy se lidé více než kdy dříve zajímají o kvalitu a snižují důraz na kvantitu, se zásadně mění i přístup k interiérovému designu.

Přečtěte si více

Malometrážní domky, modulární stavby a glamping

Víte, co je teď největším hitem v oblasti bydlení? Přece malometrážní domky, modulární stavby a glamping! A představte si, že právě na tohle všechno se zaměřuje letošní Stavební veletrh Brno a Festival architektury, který proběhne od 24. do 27. dubna. Pokud vás tyhle trendy zajímají, rozhodně si to nenechte ujít!

Přečtěte si více

Krtka na své zahradě vítejte jako vzácného hosta

Pokud jste v poslední době na své zahradě zpozorovali malé kopečky hlíny, takzvané krtince, máte opravdový důvod k oslavě. Stal se z vás totiž šťastný hostitel neobyčejného a užitečného tvora – krtka!

Přečtěte si více

Konec zpronevěry peněz klientů z advokátních úschov

Celková částka zpronevěřená advokáty přesáhla půl miliardy korun. Mgr. Jiří Kučera z advokátní kanceláře Kučera & Associates přichází s překvapivě snadným řešením, jak tomuto nežádoucímu jevu jednou pro vždy zabránit.

Přečtěte si více

Přítomnost makléře při podpisu kupní smlouvy je nezbytná

Při realizaci prodeje nemovitosti je klíčovým dokumentem kupní smlouva, která zajišťuje převod vlastnických práv od prodávajícího k nabyvateli.

Přečtěte si více

Příběh bydlení snů - začíná na moři

Jak si zařídit bydlení snů s BLOGY (nazvěme tak vyřazené lodní kontejnery) modulární domy z recyklovaných lodních kontejnerů.

Přečtěte si více

Magie svátků je tady!

Vánoční svátky jsou obdobím očekávání, napětí a nervozity. Lidé se těší na to, co jim letošní Vánoce přinesou. Ale nesmíme zapomínat, že největší kouzlo Vánoc utváříme my sami svou náladou.

Přečtěte si více

Projekt města budoucnosti The Line

Očekává se, že v The Line bude žít devět milionů lidí, což je více než v kterémkoli jiném městě v Saúdské Arábii. Město nebo reklamní trik. Výzkumníci z Complexity Science Hub nyní ukazují, proč by The Line neměl být výkladní skříní budoucích měst.

Přečtěte si více

Vlastníte nemovitost? Neviditelná ruka trhu může vaše jmění dramaticky snížit i zvýšit o více než ⅓

Praha je výjimkou, zde se ceny budou zvyšovat v nejbližší i vzdálenější budoucnosti. Podle Deloitte Property je průměrná cena nemovitosti v Praze pouze o třetinu vyšší než průměr v celé republice. V Paříži a Berlíně jsou ceny více než trojnásobné.

Přečtěte si více